Valdres Energi logo 2020 mob RETINA

Aktuelt

Aktuelt
Simon ansatt som prosjektutvikler innen fornybar energi

Simon ansatt som prosjektutvikler innen fornybar energi

Fra nyttår begynner Simon Thunestvedt i stillingen som prosjektutvikler innen fornybar energi. Han vil være vår mann som skal jobbe frem nye, fornybare kraftproduksjoner og bidra i vår satsing på det grønne skiftet.

Simon kommer opprinnelig fra Bergen, men bor i dag i Oslo sammen med samboer Kristine Flatland Larsen. Han slutter i stillingen som energi- og miljørådgiver i Entro for å begynne i Valdres Energi Vekst.

Med en bachelorgrad i fornybar energi fra HVL Sogndal, og erfaring som energi- og miljørådgiver hos Entro, har Simon en solid bakgrunn innen energifeltet. Det siste året har Simon etablert og ledet en vellykket solcelleavdeling hos rådgiverfirmaet Entro.

I ung alder startet Simon eget foretak innen lys- og lydtjenster og vet derfor godt hvordan det er å etablere og drive et selskap. Han er også en ihuga seilbåtentusiast, og med sine store interesse for grønn kraft monterte han eget solcelleanlegg på seilbåten sin for å gjøre båten 100 % utslippsfri.

Simon og Kristine er nå på jakt etter husvære i Valdres. Drømmer er et småbruk der det er plass til høner, hund, katt, geiter og en jordflekk å dyrke grønnsaker, - i en grønn og bærekraftig tilværelse på landsbygda.

Velkommen til Valdres, Simon og Kristine!

Dato
16/10-2023
Publisert av
Anne Kristin Medhus
cross