Valdres Energi logo 2020 mob RETINA
Edvin, vår nye daglig leder i Griug

Aktuelt

Aktuelt
Edvin, vår nye daglig leder i Griug

Edvin, vår nye daglig leder i Griug

Edvin Rye fra Fagernes er ansatt som ny daglig leder i nettselskapet Griug. Edvin er 51 år og kommer fra Fagernes. Edvin har lang fartstid i anleggsbransjen. I de siste årene har han vært byggeleder i Statens Vegvesen og har ansvar for små og store anleggsprosjekt, hovedsaklig i Valdres.

Edvin trer inn i daglig lederrollen etter Lasse Nystuen. Lasse går over i rollen som prosjektleder i Griug etter eget ønske.

Bransje i stor utvikling

Energibransjen er i stor utvikling og mye vil skje i årene fremover. Det var en av grunnen til at Edvin fattet interesse for jobben som daglig leder i Griug. Han mener spesielt det å kunne være med å utvikle og bygge samfunnskritisk infrastruktur som viktig og meningsfylt arbeid. Og at Griug er et solid og innarbeidet selskap med godt renomé i Valdres var også avgjørende for å skifte jobb og bransje.

Griug består av to avdelinger, en planavdeling med 11 ingeniører og en anleggsavdeling med 20 energimonører. Edvin er strålende fornøyd å få bli en del av dette gode teamet og gleder seg til fortsettelsen.

Velkommen med på laget, Edvin!

Dato
10/03-2023
Publisert av
Anne Kristin Medhus
cross