Valdres Energi logo 2020 mob RETINA
En del av Kople

Aktuelt

Aktuelt
Inngår samarbeid med Kople

Inngår samarbeid med Kople

Valdres Energi Entreprenør har inngått et samarbeid med ladeoperatør Kople om å bygge og drifte ladestasjoner i Valdres. Bruk av lokal arbeidskraft og nærhet til ladeanleggene skal sikre den gode kundeopplevelsen.

- Valdres Energi Entreprenør vil være en aktør som skal bidra i det grønne skiftet. Å kunne tilrettelegge for at biltrafikken i regionen reduserer skade på klima og miljø og tilby tjenester til elbilmarkedet er helt i tråd med selskapets strategi, sier prosjektansvarlig Kjetil Seigen.

Vår felles målsetting i samarbeidet er at våre kunder skal få god service og at ladeopplevelsen føles enkel.

Rask og effektiv levering med god arbeidsfordeling og samarbeid

Kople bygger og drifter lyn- og hurtigladeanlegg langs veien og normalladeanlegg til offentlige parkeringsplasser og bygg, destinasjoner og næringsbygg.

Kople er med fra starten av prosessen når ladetilbudet skal opprettes, og vil prosjektere anleggene og vurdere behovet og mulighetene.

Deretter koordineres monteringen sammen med Valdres Energi Entreprenør som får anleggene raskt oppe å gå. Videre teknisk drift og vedlikehold vil Valdres Energi Entreprenør stå for.

Ønsker kontakt med grunneiere og utbyggere

Behovet for flere ladestasjoner i Valdres er stort. Kople og Valdres Energi Entreprenør vil i all hovedsak rette seg inn mot næringsvirksomhet, offentlige bygg og parkeringsplasser, butikker, hoteller og hyttedestinasjoner.

- Vi ønsker å etablere tidlig dialog med grunneiere og utbyggere for å planlegge inn ladestasjoner i infrastrukturen. Det skal være enkelt å komme i gang og terskelen for å ta kontakt med oss skal være lav, sier Jensen.

Vi oppfordrer grunneiere som er interessert i å tilby elbillading som del av sitt servicetilbud til å ta kontakt med Kople eller Valdres Energi Entreprenør.

Les mer om nyheten her.

Kontaktinformasjon til Valdres Energi Entreprenør:

entreprenor@valdresenergi.no eller se her

Kontaktinformasjon til Kople:

support@kople.com eller se her

Dato
14/11-2022
Publisert av
Anne Kristin Medhus
cross